top of page

BLOEMEN ABONNEMENT

Wij telen onze bloemen met de seizoenen mee. Dus je kunt van mei tot november een abonnement afsluiten.

WIJ PLUKKEN VOOR JE!

En wat is er nu leuker om elke week of tweewekelijks een boeket in de kleuren van het seizoen op je tafel te hebben shinen. Waar je heerlijk lang van kunt genieten! Wat de bloemen zijn niet alleen supervers - want rechtstreeks van ons land- ze zijn ook nog eens supersterk! En je hebt steeds verschillende bloemen want in Nederland bloeien delphiniums bijvoorbeeld in mei & dahlia's in augustus en september. Hoe leukkk!

 

JE PLUKT ZELF!

 Je kunt ook zelf genieten van de bloemenpracht op de Miss TuinBoonakker. En zelf kiezen uit alle prachtige kleuren! Je kunt kiezen voor een seizoensabonnement en dan pluk je elke week.  Ook hebben we abonnementen voor 3 of 5 keer plukken & het hele seizoen geldig. Ook leuk om cadeau te geven aan vrienden of familie!

 

KEKKE BLOEKEN IN JE BEDRIJF

Ook voor zakelijke abonnementen kun je terecht bij Miss TuinBoon. Wij oogsten kleurrijke boeketten waarmee je je ontvangstruimte of vergaderzaal kleur & stijl geeft. Met de boeketten van Miss TuinBoon maak je een duurzame keuze. Dagvers geoogst, gegarandeerd lokaal, onbespoten van het seizoen!

Abonnement: Welkom

Abonnement kopen

In de webshop kun je kiezen uit verschillende abonnementen.

Ook zijn er nog meer leuke items via de webshop te koop.

bottom of page