top of page
IMG_2027.JPG

BRUIDSFEEST

De weelderigheid van het seizoen kun je ook op je eigen bruidsfeest laten terugkomen. Wij bieden de mogelijkheid om je eigen feestlocatie aan te kleden met bloemen van de Miss TuinBoonakker. Of wij doen het voor je! Bruidsboeket & bloemen op je feest!

 

Je eigen bruiloft aankleden

We leveren dagverse onbespoten bloemen in bulk waar je zelf mee aan de slag kan. Wij oogsten de bloemen en zetten ze in emmers voor je klaar. Uiteraard in overleg welke kleuren en hoogtes. Je maakt vervolgens je eigen mooie creaties.

Ook kun je zelf je bloemen komen oogsten. Je kiest de bloemen die precies bij jou passen. En je kleedt je eigen feest aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

 

 

 

 

 

Bruidsboeket & bloemen op je feest

Wij maken in alle liefde een prachtig bruidsboeket voor jou. Je komt voor de grote dag naar onze akker. We bespreken je wensen en we kiezen samen de bloemen uit. Alleen het struinen over de akker is al heerlijk voorgenieten. De corsage van de bruidegom maken we er gratis bij.

 

Ook kunnen we de bloemen op locatie voor je verzorgen. De vazen of vaasjes kun je ook huren of zelf meebrengen. Alles in overeenstemming met jou! Voor meer informatie kun je contact opnemen.

.

bottom of page