top of page

Maak je eigen wintercreatie! Gewoon omdat je daar blij van wordt! 

workshops 2022

IMG_1462.JPG

Winterkrans

Met veel wintergroen gaan we een handgebonden krans binden. We leren je de technieken & gebruiken onbespoten kruiden en droogbloemen van onze Miss TuinBoonakker. 

De krans kun je aan je buitendeur of in huis aan je deur, of plafond hangen. Op tafel op een grote schaal staat hij ook prachtig. De keuze is aan jou! Zeker is het dat het heerlijk naar wintergroen en kruiden gaat ruiken. En dat je de krans na oud & nieuw op je buitentafel kunt leggen met appels en voederbollen. Kunnen de vogels er ook weken van genieten! Dubbel plezier & daar houden we van!

De workshop is in onze kas geheel omgetoverd in wintersferen met de houtkachel aan. Wij zorgen voor alle materialen voor jouw krans. We serveren een heerlijk drankje & koffie & thee met iets lekkers. Trek wel een warme trui aan!

 

Omdat alle data vol zijn voor de Winterkrans mag je je ook opgeven voor de vrije plekken bij Robuust Kerststuk (zie hieronder). Vermeld duidelijk dat je de Winterkrans wilt maken. 

Data

Donderdagavond 15 december 19.30u -21.30u VOL

Vrijdagmiddag 9 december VOL 

Zaterdagochtend 17 december 10.00u- 12.00u VOL

Zaterdagochtend 10 december VOL

Zaterdagmiddag 10 december VOL

 

Kosten 44,95 euro

Inclusief koffie, thee & iets lekkers

Aanmelden via info@misstuinboon.nl & vermeld daarbij de datum en het aantal personen

Robuust Kerststuk

Wil je een mooi kerststuk voor op je tafel? Die net even iets anders is dan de geijkte Kerststukken? Schrijf je dan in voor onze workshop Robuust Kerststuk! Je gaat aan de slag met gedroogde bloemen, kruiden en heel veel mooi wintergroen. Je kunt kiezen voor een mooie amarylisbol of houd je juist van kaarsen? Wil je veel kleur of vind je neutraal groen juist mooier. De keuze is aan jou! Wij leren je uiteraard de technieken & je gaat met een kek Kerststuk naar huis waar je lang plezier van hebt!

Omdat we met biologisch oase werken kun je ook dit Kerststuk na Oud & Nieuw buiten op je tuintafel leggen met voederbollen en appels voor de vogels waar zij nog heerlijk lang van kunnen genieten. 

De workshop is in onze kas geheel omgetoverd in wintersferen met de houtkachel aan. Wij zorgen voor alle materialen voor jouw Kerststuk. We serveren een heerlijk drankje & koffie & thee met iets lekkers. Trek wel een warme trui aan!

 

Data

Donderdagavond 8 december 19.30u - 21.30 VOL

Vrijdagmiddag 16 december 14.00u - 16.00u nog 5 plekken

Zaterdagmiddag 17 december 14.00u - 16.00u VOL

Kosten 44,95 euro

inclusief koffie/thee & iets lekkers

Aanmelden via info@misstuinboon.nl & vermeld daarbij de datum en het aantal personen

IMG_4494.JPG
5688D8C9-CCF2-40BF-8172-E0C17D40CD71.JPG

Droogkrans

Met de onbespoten kruiden en droogbloemen van de Miss TuinBoonakker maken we een prachtige droogkrans (doorsnede 25 cm) voor aan je muur of deur. We hebben vele soorten dus je kunt helemaal je eigen accent erin leggen. We helpen je met het kiezen van de kleurencombinatie en de techniek. De droogkrans behoudt zijn kleur en dus kun je maandenlang van genieten!

De workshop is in onze kas geheel omgetoverd in wintersferen met de houtkachel aan. Wij zorgen voor alle materialen voor jouw droogkrans. We serveren een heerlijk drankje & koffie & thee met iets lekkers. Trek wel een warme trui aan!

DATA

Woensdagavond 7 december 19.30u - 21.30u VOL

 

Kosten 39,95 euro

Inclusief koffie, thee & iets lekkers

Aanmelden via info@misstuinboon.nl & vermeld daarbij de datum en het aantal personen

5688D8C9-CCF2-40BF-8172-E0C17D40CD71.JPG
bottom of page