ZELFOOGST GROENTE & KRUIDEN

Heb je zelf geen tijd om je eigen groente te verbouwen en wil je wel wekelijks knetterverse groente eten? Onbespoten en vol van smaak? Lokaal en met veel aandacht geteeld? Ga dan voor een oogstaandeelop de Miss TuinBoon akker! Dat is lekker, gezond en betaalbaar! En je levert een belangrijke bijdrage aan duurzaam lokaal geteeld voedsel!

Hoe werkt het?
Je koopt een oogstaandeel van 260 euro voor aanvang van het seizoen. Hiermee oogst je gedurende 26 weken elke week 5-7 soorten groenten. Dat is 10 euro per week. Je kunt hier als volwassene ruim van eten (en een kind tot 8 jaar kan hiervan mee eten) We telen een gevarieerd aanbod. Van veel verschillende soorten sla en zoete worteltjes tot smaakvolle boontjes. En ook de iets minder bekende soorten als Nieuw Zeelandse spinazie. Je leert hoe en wanneer groenten groeien. En hoe lekker ze smaken! En we telen een variatie aan heerlijke kruiden. Ook deze vind je vaak als verrassing in het aanbod. We sturen je wekelijks een nieuwsbericht wat & hoe er geoogst kan worden. Je kan elke week komen oogsten van dinsdag tot en met zaterdag.  Wanneer het jou past! En we nodigen je uit voor het jaarlijkse oogstfeest.

 

Wil je oogsten voor je hele gezin dan kan dat ook! Dat vinden we juist heel erg leuk. Je leert kinderen hoe te oogsten & gezond te eten. Jong geleerd is oud gedaan;-). De ervaring is dat het oogsten prima te combineren is in het drukke gezinsleven. En dat kinderen het erg leuk vinden!

 

Naarmate meer gezinsleden meedoen worden de kosten voor een oogstaandeel naar ratio lager.

- 260 euro voor 1 volwassene
- Elke extra volwassene kost 200 euro extra
- Elk kind vanaf 8 jaar kost 50 euro extra (tot een maximum van 600
euro)


Kinderen jonger dan 8 jaar kunnen gratis mee-eten. Wil je ook wekelijks bloemen komen plukken? Bestel ze tegelijk met je groente deelname en je krijgt € 50,- korting op een seizoensabonnement bloemen plukken.

Doe je mee?

Heb je interesse deelnemer te worden van de Miss TuinBoonakker stuur dan een mail naar info@misstuinboon.nl, geef een belletje 06 44 12 25 20. Of kom langs in de winkel vanaf 1 april. Ik geef je alle informatie. Je kunt ook direct een oogst aandeel bestellen in de webwinkel (bij meerdere oogstaandelen, graag vermelden bij opmerkingen).

WEES WELKOM BIJ MISS TUINBOON

78F16822-C301-46AC-89BB-8940116A63C7 3.J
IMG_5593 2.JPG
IMG_5640.JPG