top of page

TUINONTWERP & ADVIES

Droom je zelf ook van een mooie bloementuin? Die van het voorjaar tot oktober in de bloei staat en ? Waar bijen, hommels & vlinders het hele seizoen voedsel uit kunnen halen? En waar je zelf ook bloemen uit kunt plukken? Dan kunnen wij je helpen met het tuinontwerp & beplantingsadvies. 

Hoe werkt het?

TUINONTWERP

In overleg met jou maken we je wensenlijst. Van welke kleuren houd je, welke style, wil je vooral vaste planten of ook eenjarigen en wil je naast bloemen ook kruiden & eetbare bloemen? Of een stukje moestuin? Vaak vraag ik je een aantal foto's (uit tijdschriften of van Pinterest) uit te knippen. Wat je mooi vindt. De ervaring leert dat dit erg goed werkt. Vervolgens gaan wij ermee aan de slag. We maken het ontwerp & bespreken deze met je. En samen zetten we de puntjes op de i. 

BEPLANTINGSADVIES

Een tuin valt of staat met de planten & hagen & bomen die je kiest. Onze adviezen zijn erop gericht dat jouw tuin biodiversiteit krijgt. Dus afwisseling & een goede verzorging van je bodem. Wij zijn verzot of veel kleur & dat je ervan kunt plukken of eten;-)  En uiteraard dat er bloei & daarmee voedsel is vanaf het voorjaar tot oktober. In aanvulling op het ontwerp maken geven we je advies welke & hoeveel planten je nodig bent. Dit krijgt je uitgewerkt op papier. De planten en of zaden kun je bij ons in de winkel krijgen. 

Wil je meer informatie of een offerte? Neem contact op via info@misstuinboon, kom langs in de winkel of geeft een belletje 06 44 12 25 20

En wil je zelf je tuin ontwerpen? Volg dan een van onze workshops

IMG_1900.JPG
IMG_5095.JPG
IMG_4846.JPG
bottom of page