top of page
IMG_1516.JPG

Creëer je eigen eetbare tuin

Kruiden & bloemen & vaste planten 

 7 m2

Wist je dat je veel bloemen, kruiden  & vaste planten kunt eten ? En dat je die gewoon in je eigen tuin of in potten en bakken kunt laten groeien? Je maakt er de heerlijkste gerechten mee of een fijn boeketje en wat dacht je van een lekkere thee? Of een mooie kruidenkrans? En ook de bijen en vlinders zijn er dol op! Dat noem ik nog eens dubbel plezier!

In deze workshop leer je de basis van het aanleggen van een eetbare kruiden- en bloementuin. Hoe kun je dit inrichten en wat zijn nu de soorten die je kunt eten & oogsten? En welke soorten staan ook nog leuk op vaas? Ik vertel je er graag over!

In de middag ga je zelf aan de slag met zaaien van mooie eenjarige en vaste soorten. Uiteraard krijg je alle info hoe te verzorgen & te planten in je eigen tuin. Daarnaast hebben we veel biologische kruidenplantjes en mag je kiezen uit verschillende soorten. Deze hoef je alleen maar thuis uit te planten. Net als je eigen gezaaide plantjes. En je krijgt 3 zakjes zaad mee die je eind mei rechtstreeks gaat zaaien in je tuin. En ook daar vertel ik alles over hoe je dat doet. Kortom, in deze workshop krijg je alle info over het aanleggen van je eigen 7 m2 eetbare tuin,  hoe te zaaien, te planten, verzorgen & oogsten! En deze zomer & daarna heb je een heerlijke kruiden & - bloementuin waar je jaren van kan genieten! 

Data

Zaterdag 9 april 

Zaterdag 30 april

 

10.00u -16.30u 

Kosten 99 euro

inclusief  lunch, koffie/thee & iets lekkers

IMG_5598.JPG
IMG_3607 2.JPG
bottom of page